Jouw administratie op orde

Monique regelt het voor je

  • Maak jij nog steeds je facturen in Word en houd je alles bij in Excel?
  • Of maak je gebruik van een systeem dat je niet begrijpt?
  • Heb je totaal geen overzicht van je omzet en kosten?
  • Besteed je elke week te veel tijd aan je administratie?

Dan wordt het tijd om je administratie uit handen te geven. Ik, Monique, een virtueel assistent, sta klaar om je te helpen. Jij kunt je dan focussen op je bedrijf, terwijl ik de administratie voor je regel.

Sneller werken en meer inzicht

Door de administratie op een prettige en overzichtelijke manier te digitaliseren, verloopt het proces veel sneller en krijg jij meer inzicht. Ik regel dit voor je met behulp van het gebruiksvriendelijk boekhoudsysteem Moneybird. Dit digitale systeem is future-proof, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en voorziet in al je behoeften. Bovendien blijft het systeem zich voortdurend ontwikkelen en verbeteren, zodat je altijd kunt werken met een actueel boekhoudsysteem.

Online administratie

In het boekhoudsysteem bevinden zich alle offertes, facturen, banktransacties en de complete boekhouding in één online programma. Dit stelt je in staat om veel processen te automatiseren, wat tijd bespaart. Bovendien is alles digitaal, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot jouw boekhouding en je financiële cijfers altijd up-to-date zijn. Daarnaast zijn er diverse externe koppelingen mogelijk, zoals met je zakelijke bankrekening, iDEAL, TimeChimp, Teamleader en meer. Met deze online administratie wordt het werken nog eenvoudiger!

Bestaand boekhoudprogramma verbeteren

Heb je al een goed boekhoudprogramma? Dan help ik je graag om het op een goede manier te structureren en optimaal te benutten. Zelfs met bestaande systemen kan ik je ondersteunen bij het organiseren van je administratie.

Maatwerk

Natuurlijk neem je niet zomaar een beslissing om te investeren in een online boekhoudprogramma of om zomaar over te stappen. Het is verstandig om eerst te bepalen waar je momenteel staat, wat je doelstellingen zijn en hoe je die kunt realiseren. Daarbij sta ik voor je klaar. Ik analyseer wat er nodig is om jouw administratie op orde te krijgen en houd rekening met jouw specifieke wensen. Vervolgens bied ik een concreet en op maat gemaakt voorstel aan dat perfect bij jou past.

2019 oktober | Marjorie Meinema

Je kan Moneybird 60 dagen gratis testen. Doe je dat via deze link dan ontvang je 60 dagen extra, dus in totaal 120 dagen gratis gebruik.

Bij de KNAB bank kun je tot wel 5 betaalrekeningen gratis openen inclusief onbeperkt aantal spaarrekeningen, betaalpas en zelfgekozen pincode.

Het eerste jaar krijg je 50% korting en betaal je maar € 3,50 per maand. Als je wilt overstappen op KNAB bank, dan krijg je via mijn vriendendienst link € 25,- cadeau en ik ook 😉

Jouw administratie op orde

By Monique Morel

Wat regel ik voor jou?

De digitalisering van jouw complete boekhouding

De koppelingen van o.a. de boekhouding aan de zakelijke bankrekening

Koppelingen van Mollie aan klanten om met iDEAL te kunnen betalen

Digitale facturatie en verzending

Digitalisering van bonnetjes zodat die schoenendoos weg kan 😉 

Makkelijk en duidelijk inzicht in je financiën

Wat levert dit jou op?

Een online programma waarmee de boekhouding altijd en overal toegankelijk is

Je hebt hiermee overal en altijd inzicht in de actuele cijfers zoals kosten en omzet

Een digitale administratie die future-proof is

Digitale bonnetjes zodat de schoenendoos verleden tijd wordt

Geldbesparing; de boekhouding is vanaf nu altijd up-to-date zodat de boekhouder sneller klaar is

Tijdbesparing zodat je meer tijd hebt voor jouw bedrijf en/of gezin

Wil jij ook direct inzicht hebben in je cijfers?

Op afstand of op locatie

Als virtueel assistent werk ik meestal op afstand, maar als je dat wenst, kan ik ook op locatie werken. Dit kan van pas komen bij het opzetten van een digitale administratie, waarmee je de boekhouding efficiënter kunt bijhouden en waarbij je tijd en geld bespaart. Als je liever niet zelf met de administratie bezig wilt zijn, kan ik het ook volledig uit handen nemen. De keuze is aan jou!