Jouw administratie op orde

Monique regelt het voor je

  • Maak jij je facturen nog in Word en hou je alles bij in Excel?
  • Of gebruik je een systeem dat je niet begrijpt?
  • Heb je totaal geen overzicht in je omzet en kosten?
  • Kost jouw administratie je elke week te veel tijd?

Dan is het tijd om jouw administratie uit handen te geven. Zoals aan mij, Monique, een virtueel assistent. Jij kunt je dan met jouw business bezig houden en ik regel de administratie voor je.

Sneller werken en meer inzicht

Door de administratie te digitaliseren op een manier die prettig werkt en heel duidelijk is, werkt de administratie veel sneller en heb jij meer inzicht. Ik regel dit voor je met het boekhoudsysteem Moneybird. Een digitaal, future-proof systeem dat heel gebruiksvriendelijk is, betaalbaar en alles biedt wat je nodig hebt. Dit systeem ontwikkelt en verbetert zich ook continu waardoor je altijd een actueel boekhoudsysteem hebt.

Online administratie

In Moneybird zitten alle offertes, facturen, banktransacties en de complete boekhouding in een online programma. Je kunt dus veel automatiseren wat tijd gaat besparen. Ook is alles digitaal waardoor je altijd en overal kunt inloggen op jouw boekhouding en altijd up-to-date je financiële cijfers beschikbaar zijn. Bovendien zijn er veel externe koppelingen mogelijk zoals met je zakelijke bankrekening, iDEAL, TimeChimp, Teamleader en meer. Door deze online administratie wordt het werken nog makkelijker!

Bestaand boekhoudprogramma verbeteren

Heb je al een goed boekhoudprogramma? Dan help ik je dat goed te structureren en optimaal te gebruiken. Want ook met bestaande systemen kan ik jou helpen de administratie op orde te brengen.

Maatwerk

Natuurlijk investeer je niet zomaar in een online boekhoudprogramma. Of stap je zomaar over. Het is beter eerst te bepalen waar je nu staat, wat je wilt en hoe dat gerealiseerd kan worden. Daar help ik je bij. Ik bekijk wat nodig is om jouw administratie op orde te brengen en houd daarbij rekening met jouw wensen. Vervolgens maak ik een concreet en passend aanbod op maat.

2019 oktober | Marjorie Meinema

Je kan Moneybird 60 dagen gratis testen. Doe je dat via deze link dan ontvang je 60 dagen extra, dus in totaal 120 dagen gratis gebruik.

Bij de KNAB bank kun je tot wel 5 betaalrekeningen gratis openen inclusief onbeperkt aantal spaarrekeningen, betaalpas en zelfgekozen pincode.

Het eerste jaar krijg je 50% korting en betaal je maar € 3,50 per maand. Als je wilt overstappen op KNAB bank, dan krijg je via mijn vriendendienst link € 25,- cadeau en ik ook 😉

Jouw administratie op orde

By Monique Morel

Wat regel ik voor jou?

De digitalisering van jouw complete boekhouding

De koppelingen van o.a. de boekhouding aan de zakelijke bankrekening

Koppelingen van Mollie aan klanten om met iDEAL te kunnen betalen

Digitale facturatie en verzending

Digitalisering van bonnetjes zodat die schoenendoos weg kan 😉 

Makkelijk en duidelijk inzicht in je financiën

Wat levert dit jou op?

Een online programma waarmee de boekhouding altijd en overal toegankelijk is

Je hebt hiermee overal en altijd inzicht in de actuele cijfers zoals kosten en omzet

Een digitale administratie die future-proof is

Digitale bonnetjes zodat de schoenendoos verleden tijd wordt

Geldbesparing; de boekhouding is vanaf nu altijd up-to-date zodat de boekhouder sneller klaar is

Tijdbesparing zodat je meer tijd hebt voor jouw bedrijf en/of gezin

Wil jij ook direct inzicht hebben in je cijfers?

Op afstand of op locatie

Als virtueel assistent werk ik op afstand maar als je wilt kan ik ook op locatie werken. Dit kan voor het opzetten van een digitale administratie waarmee de boekhouding veel minder tijd en geld kost en je het gemakkelijker zelf kunt bijhouden. Wil je dat niet? Dan kan ik ook dat voor je uit handen nemen.