Crypto

De meest complete opleiding over investeren, macro-economie en mindset

In deze opleiding krijg je een uitgebreid pakket aan tools om je vermogen te leren beheren en te laten groeien. Ze gebruiken een combinatie van online video's, een werkboek en diverse financiële tools die je kunt gebruiken om grip te krijgen op je financiële situatie. Bovendien kun je terecht in hun exclusieve community, waar je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Tot slot sta je er niet alleen voor; je begint deze reis samen met een grote groep andere cursisten. Daarnaast staan er meerdere experts klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. En het mooie is, de video's van de opleiding zijn online beschikbaar en kun je op je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt, volgen en terugkijken - voor altijd.

Crypto beeld verkleind

Welke exchange gebruik ik?

Ik maak gebruik van verschillende exchanges, maar de exchange die ik het prettigst vind is Bitvavo. Het is de grootste en meest voordelige exchange van Nederland, waar je op een eenvoudige en veilige manier verschillende soorten digitale valuta kunt kopen, verkopen, storten en opnemen. Op dit moment bieden ze meer dan 156 verschillende digitale valuta aan, en dit aantal blijft groeien. Madelon Vos maakt ook gebruik van Bitvavo in haar cursus.

Via de bovenstaande link kun je jezelf een groot plezier doen. Op je eerste €1.000 aan digitale valuta worden namelijk geen handelskosten in rekening gebracht. Deze welkomstactie is geldig gedurende 7 dagen.

Daarnaast zou je mij ook een plezier doen door via mijn link een account aan te maken. Als dank voor het aanbrengen van jou als nieuwe klant, ontvang ik namelijk een kleine commissie op jouw investeringen.

Crypto beeld verkleind

Bij Bitmymoney kun je Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Goud kopen en bewaren. Met een minimumbedrag van €10,- kun je maandelijks automatisch aankopen doen volgens de DCA-strategie. Deze strategie is ook opgenomen in de training van Madelon Vos. De app van Bitmymoney is eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Als je via de onderstaande link begint met investeren, ontvang je €5,- als welkomstbonus.