Crypto

Klinkt het ingewikkeld?

Het is zeker niet zo ingewikkeld als het in eerste instantie lijkt maar je moet je er echt wel in verdiepen. Je kan het zo gek maken als je wilt. Er is online heel veel aanbod aan cursussen. Persoonlijk heb ik erg veel gehad aan de trainingen van Madelon Vos. Zij weet ontzettend veel en legt het duidelijk uit. Je leert het beste door gewoon te starten. Begin met kleine bedragen, maar begin in ieder geval!

Ze heeft een gratis trial Crypto Trading Academy, waar je mee kan starten zodat je een idee krijgt van haar cursus.

Mocht je meteen willen starten met de betaalde versie van de Crypto Trading Academy, dan mag ik je 10 procent korting aanbieden met de code 10procent.

Welke exchange gebruik ik?

Ik gebruik verschillende exchances maar de fijnste vind ik Bitvavo. Dit is de grootste en goedkoopste exchange van Nederland, waar je eenvoudig en veilig verschillende soorten digitale valuta kunt aankopen, verkopen, storten of opnemen. Ze hebben op dit moment meer dan 156 verschillende digitale valuta en dit worden er steeds meer. Madelon Vos gebruikt ook Bitvavo in haar cursus.

Via de link hierboven doe je jezelf een groot plezer. Je betaald namelijk op je eerste €1.000 aan digitale valuta geen handelskosten. Deze welkomstactie blijft 7 dagen geldig.

Je doet mij er ook een plezier mee door via mijn link een account aan te maken. Op jouw investeringen ontvang ik een kleine commissie als dank voor het aanbrengen van jou als nieuwe klant.

Crypto beeld verkleind

Bij bitmymoney kan je Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Goud kopen en bewaren. Vanaf € 10,- kan je iedere maand automatisch kopen via de DCA strategie. Madelon Vos heeft deze ook in haar training zitten. De app is zeer eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk.

Via de link hieronder ontvang je € 5,- zodra je begint met investeren.