Vastgoed

Vastgoed Retreat: De Fundering

Een van de manieren om je vermogen te vergroten is met vastgoed. Hierin zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden van verhuur middels B&B tot het verhuren van vastgoed aan particulieren, emigranten, expats of BOG.

Omdat ik er weinig kaas van gegeten heb, heb ik gekozen om de cursus van Vrijheid Vastgoed te doen. Dit zijn 3 hele dagen en je bent meteen aangesloten bij een heel mooi en waardevol netwerk. Hier vind je gelijkgestemde om mee te sparren. Er wordt veel informatie gedeeld en er worden ook deals en JV deals gedeeld.

Wat leer je in de cursus?

Je leert onder andere hoe je een pand vind onder de marktwaarde. Hoe doe je goed je onderzoek? Hoe werkt een rendementsberekening? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Wat is je doel? En nog veel meer...

Ik raad je aan om zelf onderzoek te doen naar een cursus die bij jou past, want er zijn meerdere cursus aanbieders die het allemaal net even anders doen.

Wil jij graag alle ins en outs weten dan kan je je aanmelden voor een van de lidmaatschappen. Deze is heel toegankelijk en kan je al instappen vanaf € 19,95

Wil je liever eerst persoonlijk contact? Plan dan GRATIS je strategiegesprek.

1 op 1 coaching

Later in het traject is er de mogelijkheid om een 1 op 1 coachings traject aan te kopen. Dit traject duurt 6 maanden en wordt je volledig begeleid in het aankopen van een vastgoed belegging.