Passief inkomen

Affiliate marketing

Dit is echt voor iedereen toegankelijk. Affiliate marketing! Door het delen van jou affiliate link van een aanbieder, kan jij slapend rijk worden. Niet helemaal passief natuurlijk, maar de tijdsinvestering is minimaal. Gemiddeld 1 a 2 uur per dag. En de verdiensten kunnen heel groot zijn als je dit goed aanpakt. Wat dacht van 1k tot 5k per dag, of zelfs meer?

Wil jij dit ook?

Om dit op een goede manier aan te pakken laat ik me begeleiden door mijn mentor Philip Johansen. Hij is door middel van deze strategie multi miljonair geworden en dus in mijn ogen de beste mentor op dit gebied.

Met zijn systeem wordt er 90% DFY (done for you) gedaan en de overige 10% moet je zelf doen.

Na je aanmelding kan je 14 dagen gratis in de modules rondkijken. Daarna zijn er twee opties:

A. HAS DFY totale cursus voor 2500 dollar. Dit is de Done For You optie, waarin alle ingewikkelde en technische delen voor jou gedaan worden. In deze cursus heb je een jaar lang volledig toegang tot alle onderdelen van de cursus inclusief de AI modules en is er ieder week een Live Call met Philip Johansen.

B. HAS abonnement voor 97 dollar per maand. In deze cursus moet je zelf de technische kennis hebben en wordt dit niet voor je gedaan. Voordeel is wel dat je maandelijks kan opzeggen.

7 Figure Accelerator by Philip Johansen